Buszdekoráció

A buszok dekorációja nagyon népszerű reklámfelület, mivel tömegközlekedési eszközként a lakosság széles köréhez jut így el az információ.

Grafikusaink és dekoratőreink kreatív ötleteinek és profi kivitelezéseinek köszönhetően a dekorált autóbuszok mágikus erővel vonzzák a tekinteteket.

Optimális költségek mellett gyorsan és könnyen megismeretetheti cégét, márkanevét, szolgáltatását.

A buszok dekorációját a Megrendelő kívánsága szerinti minőségű alapanyagokkal készítjük, de Mi mindíg a legjobb minőségű anyagokat ajánljuk, hogy minél tovább díszítse buszait és hosszútávú reklámot biztosítsunk.

A nagyfelbontású fotók és feliratok egyedivé és figyelemfelkeltővé teszik a buszokat, a fóliák pedig védik a káros UV sugárzástól, a felverődésektől, a kisebb karcolódásoktól és mechanikai sérülésektől.

A buszok ablakait és hátsó szélvédőjét általában, úgynevezett One Way Vision fóliával dekoráljuk, amely egy perforált öntapadó fólia, ami lyukacsos anyaga miatt átengedi a fényt, így a bent ülők kilátnak, de a járókelők csak a dekorációt látják.

Kiválóan alkalmazhatók buszokon a mágneses reklámok és dekorációk, melyek bármikor eltávolíthatóak.

Belső buszdekoráció, buszdizájn, padlódekoráció és a HD audio - vizuális reklámtábla szórakoztató az utazó közönség számára és kiváló meglepetés lehet különleges alkalmakra, mint például: csoportos utazásnál, egyéni képek vetítésénél.

Beki buszdekoráció, hátsószélvédő reklám Utazási iroda buszreklám Buszdesign one way vision Buszdekoráció ragasztás Kiss Hotel buszreklám Buszreklám led felirat

Buszdekoráció keresőszavai és címkefelhő:

autóbusz dekoráció, tömegközlekedés, autóbuszreklám, buszdesign, HD audio - vizuális, öntapadós fólia, fényáteresztő fólia, világító dobozok, perforált ablakfóliák, 3D fólia, banner, one way vision, karbonfólia, öntött fólia, digitális nyomtatott fólia, időjárásálló, védelem, padlógrafika, autóbusz-dekoráció, buszdizájn

Autóbusztípusok és kategóriák:
Ikarus 200, Ikarus 300, Ikarus 400, Ikarus 500, Ikarus EAG, Ikarus-ARC, Ikarus trolibusz, Solaris, Alfabusz, Credo, NABI, Rába, Union, Hungarobusz, Plasma, Mercedes-Benz, Drögmöller, Ford, GM, Iveco, Jelcz, LiAZ, MAN, MCI, Neoplan, New Flyer, Renault, Solbus, Scania, Setra, Van Hool, VDL, Volvo, Skoda, alacsonypadlós busz, csuklós busz, minibusz, midibusz, trolibusz, mikrobusz, turistabusz, emeletes busz

Érdeklődjön és kérje egyedi árajánlatunkat!