A logó

Topreklám

A logó, egy cégről az első élmény, amivel találkozik a vásárló vagy az ügyfél. A logó a cég központi eleme, mely kifejezi a cég, a vállalkozás, az üzlet vagy márka tevékenységét és egyediségét.

"A logó egy cég, szervezet, áru vagy szolgáltatás azonosítására szolgáló egyedi, jól felismerhető jel. A logó elsődleges célja a megkülönböztetés, az egyértelmű jelölés megkönnyíti a tájékozódást a piac szereplői között. Bár csupán a márkaelemek egyike, a logót gyakran - pontatlanul - a márka szinonimájának tekintik." Forrás: wikipédia.

A nagy cégek tisztában vannak ezzel és ezért költenek dollár milliókat, hogy a logójukat megismerje a világ, ezáltal valódi márkát teremtsenek. A logónak mindenhol szerepelnie kell a cég életében: a székhely homlokzatától elkezdve, a cég gépjárművein, szórólapjain, pólóin, zászlókon, molinókon, tollakon és az összes kiküldött e-mailen és levélen. A logó egy művészi vizuális elem, melyben megszemélyesül a cég.
Egy jó logó egyszerű, világos üzenetet közöl, különbözik a többitől, jó megtervezett és átgondolt.

A logó tervezése egy öszetett és hoszabb folyamat, érdemes időt és energiát szánni rá, mert ez lesz ami végigkíséri a cég, a vállalkozás életét. Természetesen változhat a kor igényeinek és elvárásainak megfelelően, de nem nagy mértékben.

Segítünk megtervezni és kivitelezni a megfelelő logót cégének, vállalkozásának, +36 30/223-2590.